Home
Shop

Banner

Fri frakt vid order över 500:- 

tel:08-409 409 02

Loading...

MiniMaster Klor & Syra, komplett paket

Komplett paket för mätning samt reglering av klor och pH med syra. Paketet innehåller Minimaster, elektroder, slangpumpar, invallningskärl och anslutningar till 50mm ledningar. Flytande klor och syra tillkommer.

Beställningsvara. Leverans inom 1-2 veckor

21.500kr

betala med klarna

Dela: MiniMaster Klor & Syra, komplett paket

Loading...

Produktinformation

MiniMaster för privata pooler

Avancerad och intelligent MiniMaster för privata pooler, ger optimal vattenkvalitet med automatik. Ger dig kontinuerlig övervakning och automatisk dosering (desinfektion) av vattenkvaliteten på samma sätt som sker på kommersiella bad. Med en MiniMaster installerad i din pool behöver du inte längre tänka på din vattenkvalitet för det sköts automatiskt. Vattenkvalitet övervakas kontinuerligt, vilket gör det enkelt att bibehålla ett rent och klart vatten. Vid behov doseras automatiskt rätt mängd kemikalier via en slangpump. Detta ger i sin tur en jämn förbrukning av kemikalier.

Ett nytt sätt att utrusta din pool. MiniMaster mäter och doserar kemikalier automatiskt.

Nu behöver du inte längre be någon om hjälp med att dosera klor i din pool när du är bortrest eller på semester. MiniMaster sköter detta åt dig och ditt poolvatten kommer att vara rent och klart när du kommer hem.

MiniMaster finns i flera olika versioner för att passa alla typer av pooler.

Den mest avancerade versionen gör det mesta jobbet åt dig. Fullt utrustad med alla tillval är MiniMaster en komplett mät- och doserenhet. pH-värdet mäts med hjälp av en pH-elektrod och klorvärdet med hjälp av en klorelektrod. Finns även för pH och Redox, särskilt lämpad för saltvattenpooler. Klara och tydliga LED-dioder visar statusen på din vattenkvalitet. Grönt indikerar inställt optimalt värde, gult indikerar att det sannolikt är dags att dosera eller att doseringen har varit för stor. När röd lampa lyser är värdet för högt eller för lågt och dosering kommer automatiskt att ske för att uppnå rätt pH- och/eller klorvärde.

Elektronisk kontrollpanel med LED-dioder
– Dosering on/off
– Timerfunktion för forcerad klorering (2 min)
– Grön indikering visar det inställda optimala värdet
– Gul indikering visar avvikelse från inställt värde
– Röd indikering visar kraftig avvikelse från inställt värde
– Blinkande röda dioder vid för lågt flöde
– Aktuell flödesindikering

Video

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MiniMaster Klor & Syra, komplett paket”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Product has been added to your cart