Home
Shop

Banner

Spabad kampanj! Poolys lyxpaket värde 8000:- vid köp av spabad.

tel:08-409 409 02

Loading...

Magnapool Hydroxinator iQ

MagnaPool Hydroxinator iQ förädlar MagnaPool Minerals och tillverkar automatiskt fritt klor. Hydroxinatorn är lätt att installera och underhålla. Med boost-funktionen kan du snabbt öka klorproduktionen vid behov och med low-funktionen kan du snabbt minska klorproduktionen när poolen inte används.

Modell Hydroxinator iQ 10 Hydroxinator iQ 18 Hydroxinator iQ 22
Max poolvolym, m3 40 70 100
Klorproduktion (gram/timme) 10 18 22

18.490kr23.900kr

Nollställ
betala med klarna

Dela: Magnapool Hydroxinator iQ

Artikelnummer N/A Kategorier , Etikett
Loading...

MagnaPool Hydroxinator iQ förädlar MagnaPool Minerals och tillverkar automatiskt fritt klor. Hydroxinatorn är lätt att installera och underhålla. Med boost-funktionen kan du snabbt öka klorproduktionen vid behov och med low-funktionen kan du snabbt minska klorproduktionen när poolen inte används. Det finns också en inbyggd flödesvakt som stannar klorproduktionen vid för lågt flöde. Hydroxinatorn finns i tre storlekar och kan kombineras med pH Link för automatisk pH-styrning och Dual Link för pH- och klorstyrning. MagnaPool Hydroxinator iQ har 3 års materialgaranti.

OBS! För att produkten ska fungera tillfredsställande och materialgarantin gälla krävs det att MagnaPool Minerals alltid används. Använd inte hydroxinatorn om du har rostfria pooldetaljer eller bronspumpar utan
använd endast detaljer av plast eller titan. Tänk också på att löpande kontrollera pH-värdet och klorhalten i ditt poolvatten.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Magnapool Hydroxinator iQ”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Product has been added to your cart