Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

helmi glasfiberpooler

– Glasfiberpooler av hög kvalitet

Helmi

En aning lyx till din vardag

Med en helmi pool får du en aning lyx till din vardag. Alla pooler tillverkas individuellt i en fabrik i Borgå, Finland. Genom att välja dessa pooler väljer du snygg finsk design kombinerat med högklassigt finlänskt kunnande.

I helmi poolfamiljen har vi 5 medlemmar. Eleganta och trendiga glasfiber pooler för många smaker och olika typer av tomter.

Helmi 550E glasfiberpool
550
Helmi 630 glasfiberpool
630
Helmi 830 glasfiberpool
830
Helmi V2 glasfiberpool
V2
Helmi XL glasfiberpool
XL
256739899 2035381143290819 8036453706534472849 n
550 glasfiberpool helmi liten
helmi 630 pool glasfiberpool
helmi lillasyster glasfiber

550e | Lillebror

Den nya och förbättrade Helmi 550E passar perfekt för mindre uteplatser eller till och med inomhus. Denna ovala pool är välproportionerad och modern i design. I denna pool kan du njuta av en avkopplande blötläggning, men storleken är också tillräckligt stor för att simma. Om du har utrustat poolen med en simstråle kan du och din familj använda poolen för träning. Poolen levereras färdig direkt ifrån fabriken i Finland.

630 | Lillasyster

Helmi 630 är ett riktigt rymdunder! Poolens bredd och längd är kompakt, men tack vare den geniala designen finns det gott om plats för rörelse i poolen. Poolens vackra integrerade trappor som går ner från hörnen möjliggör enkel och säker tillgång till poolen. Du kan också sitta i trappan och njuta av de vackra varma sommardagarna.

830 | Storasyster

Helmi 830 är storasyster till 630 poolen. 830 är en rymlig familjepool som rymmer en större grupp att bada och njuta av. Poolen representerar samma minimalistiska skandinaviska stil som sin lillasyster. Med poolens vackra breda trappa kan du koppla av under din badsemester.

V2 | Kusin

Helmi V2 är drömmen för en aktiv familj. Förutom simning ger denna pool ett större utrömme för att dyka och leka i poolen. Detta möjliggörs av poolens djup. V2 är 1,5 m djup medan våra andra pooler är 1,3 m djupa. Det är möjligt att utrusta V2 med ett infällbart skydd under vattnet.

XL | Storebror

Helmi XL är den ultimata drömpoolen för dig som söker en riktigt stor och imponerande pool i trädgården. Med dess imponerande 9,4 meter i längd och 4,4 meter i bredd, har denna pool plats för alla, familj och vänner att simma, leka och ha kul i. Och med en vacker design som ger en känsla av lyx och exklusivitet, kommer Helmi XL att förvandla din trädgård till en oas av avkoppling och njutning. Den integrerade trappan ger enkel åtkomst till poolen och gör det lätt för alla att hoppa in och börja njuta av poolen. Med Helmi XL får du inte bara en pool, du får en helt ny livsstil.

Ansträngning
&installation

Välkommen till enkel installation och bekvämhet med vår hemlevererade pool. Det är enkel att installera då poolen redan är färdigbyggd och endast anslutningen till vattenreningsutrustningen behöver göras på plats.

Vår pool är specialdesignad för att möta de krävande förhållanden i vårt land, och den är perfekt anpassad för att hantera de stora temperaturskillnaderna mellan vår, sommar och vinter. Med en pool från oss får du en pålitlig och hållbar pool som kommer att ge dig många år av njutning och avkoppling. Så vänta inte längre, investera i din egen oas och börja njuta av poolen!

Produkten har lagts till i din varukorg