Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

Leia

Ett lågt exklusivt pooltak som smälter väl in i din poolmiljö.

POOLTAK LEIA

Leia passar alla standardpooler på 3×6 och 4×8 meter.

Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Pooltaket Leia passar särskilt väl för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak. Trots den låga höjden finns det gott om rum för dig att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.Leia har som standard 12 mm komfortskena på endast en sida. Du väljer själv vilken sida. På motsatt sida skenan, på den största sektionen, monteras skjutdörren. Med förlängningsskena kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.

Leia levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

Låsbara och barnsäkra pooltak med nyckel

Samtliga pooltak certifierade och godkända enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard* och omfattas av 3 års materialgaranti. Samtliga pooltaksmodeller från Gullberg & Jansson är låsbara och barnsäkra. De kan snabbt låsas upp med nyckel och uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet.

Leia pooltak 01 3 scaled e1673360462223
Spela videoklipp
pooltak-leia-gullbergjansson
leia pool-min
leia dörr

Leverans & Tillval

LEVERANSSÄTT

Leverans av Leia i box sker antingen genom att emballaget bryts och varje del lastas av för hand av mottagaren eller att boxen lastas av hel med hjälp av kranbil. Leia i färdigmonterade sektioner levereras alltid med hjälp av kranbil för att undvika transportskador.

TILLVAL

Förlängningsskena 320 cm, för 3/4 sektioner: 2 600/3 100 SEK

Produkten har lagts till i din varukorg