Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

Nova Comfort

NOVA COMFORT-SERIEN, I ALUMINIUMVIT ELLER ANTRACITGRÅ FÄRG, ÄR VÅR EXKLUSIVA
STANDARDSERIE FÖR POOLTAK MED NORMAL TAKHÖJD, UTRUSTAD MED AUTOMATISK
SEKTIONSLÅSNING OCH EXTRA PLATTA KOMFORTSKENOR.

Nova Comfort

Nova Comfort passar alla standardpooler, både med och utan poolsarg. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Nova Comfort passar särskilt väl för dig som är ute efter ett något högre pooltak. Nova Comfort ger dig gott om rum att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Nova Comfort har som standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida om största sektionen och avtagbar front-. och bakgavel. Nova Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Med förlängningsskenor kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen. Nova Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

Nova klarplast
Nova narbild min
novacomfortpooltak e1601042741884
FÄRGVAL PROFILER 44/40 mm mattlackerade i aluminiumvitt (RAL9006) eller antracitgrå färg (RAL7016)
PANELVAL Dubbelväggig kanalplast (PC**, 6 mm) eller klarplast (PC**, 3 mm)
DÖRRLÖSNING Skjutdörr på valfri sida
SKENA Extra platta komfortskenor, höjd endast 12 mm, silvereloxerade (aluminium)
LÅSANORDNING Automatisk sektionslåsning med låsbar första sektion
GARANTI 3 års materialgaranti
Nova comfort pooltak modernt

Nova comfort

Nova Comfort passar alla standardpooler, både med och utan poolsarg.

Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Nova Comfort passar särskilt väl för dig som är ute efter ett något högre pooltak. Nova Comfort ger dig gott om rum att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Nova Comfort har som standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida om största sektionen och avtagbar front-. och bakgavel. Nova Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Med förlängningsskenor kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.
Nova Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

Leverans & Tillval

LEVERANSSÄTT

Leverans av Nova Comfort i box sker antingen genom att emballaget bryts och varje del lastas av för hand av mottagaren eller att boxen lastas av hel med hjälp av kranbil. Nova Comfort i färdigmonterade sektioner levereras alltid med hjälp av kranbil för att undvika transportskador

TILLVAL

Förlängningsskena 320 cm, för 3/4 sektioner: 2 600/3 100 SEK

Nova comfort min
Produkten har lagts till i din varukorg