Home
Shop

Fri frakt vid order över 500:- 

tel:08-409 409 02

Loading...

VARIO+ AquaForte Varvtalsstyrning

(1)

VARIO+ Frekvensomvandlare / frekvensstyrning från AQUAFORTE / AstralPool / Fluidra. Denna frekvensomriktare är en enhet som omvandlar växelström av en frekvens till en annan frekvens, resultatet av denna omvandling leder till en motorhastighetsändring i poolpumpsapplikationen som sänker ljudnivån och leder till energibesparning. Även kallad iSaver.

3.995kr

betala med klarna

Dela: VARIO+ AquaForte Varvtalsstyrning

Loading...

AquaForte Varvtalsstyrning är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att ge dig bättre kontroll över din pool- eller dammpump. Genom att justera hastigheten på din pump kan du minska energikostnaderna och samtidigt säkerställa en optimal vattenflöde i din pool eller damm.

En av fördelarna med AquaForte Varvtalsstyrning är dess användarvänlighet. Det är enkelt att installera och använda och ger dig snabbt resultat. Du kan enkelt justera hastigheten på din pump med hjälp av det intuitiva gränssnittet.

AquaForte Varvtalsstyrning är också mycket effektiv. Genom att minska hastigheten på din pump kan du minska energikostnaderna med upp till 60%. Detta gör det till en kostnadseffektiv lösning för alla som vill sänka sina energikostnader och samtidigt ha en optimal vattenflöde i sin pool eller damm.

En annan fördel med AquaForte Varvtalsstyrning är dess hållbarhet. Det är en högkvalitativ produkt som är byggd för att hålla länge. Detta gör det till ett pålitligt val för alla som söker en långsiktig lösning för att styra hastigheten på sin pool- eller dammpump.

Sammanfattningsvis är AquaForte Varvtalsstyrning en högkvalitativ, kostnadseffektiv och hållbar produkt som är enkel att använda och installera. Med denna produkt kan du säkerställa en optimal vattenflöde i din pool eller damm samtidigt som du minskar dina energikostnader. Vi kan varmt rekommendera AquaForte Varvtalsstyrning till alla som söker en effektiv lösning för att styra hastigheten på sin pool- eller dammpump.

1 recension av VARIO+ AquaForte Varvtalsstyrning

  1. Jonas Art

    Jag har haft möjligheten att testa AquaForte Varvtalsstyrning och jag måste säga att jag är imponerad. Denna enhet är enkel att installera och använda, och den ger mig möjlighet att kontrollera hastigheten på min pump.

    Jag uppskattar verkligen den flexibilitet som AquaForte Varvtalsstyrning ger mig. Genom att justera pumpens hastighet kan jag spara energi och minska mina elkostnader. Dessutom kan jag anpassa flödet för att passa mina behov beroende på årstid och väderförhållanden.

    Jag har också märkt att AquaForte Varvtalsstyrning är mycket tyst, vilket är ett stort plus. Jag kan knappt höra pumpen när den arbetar på lägre hastigheter.

    Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med AquaForte Varvtalsstyrning. Det är en pålitlig och användarvänlig enhet som ger mig fullständig kontroll över min pump. Jag skulle starkt rekommendera den till alla som söker en högkvalitativ varvtalsstyrning för sin pump.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Product has been added to your cart