Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   15% rabatt på mängder av poolkemikalier

Loading...

SPICE, DOFTLJUS, ELEGANCE

Doftolja: Spice är vår doftolja Golden Amber. Oljan har en kryddig och varm karaktär med en intensiv bas av Ceder, Musk, Läder och Amber. Mellannoterna består av svagt blommiga noter för att därefter avslutas med en toppnot av kryddig rom.

Miljötänk: Ljuset är handgjort av naturligt, miljövänligt sojavax. Doftoljan som används är av hög kvalitet och består till 50 % av eterisk olja och till 50 % av parfymolja. Om sojaljus: Våra sojaljus är giftfria och miljövänliga, de är gjorda av oljan från sojabönor, en förnyelsebar och nedbrytbar gröda. Ljusen brinner med en ren, klar låga och sotar inte. Brinntiden är längre än hos traditionella ljus, bland annat då sojaljus brinner vid en lägre temperatur. Säkerhet: Ett doftljus med sojavax ska inte brinna längre än 3-4 timmar. Veken ska inte vara längre än 2-3 mm lång när ljuset tänds. Om veken är för lång blir lågan för hög och vaxet smälter onödigt fort. Lämna aldrig ett ljus utan uppsikt, speciellt inte när det finns barn och husdjur i närheten.

Fakta om ljuset Brinntid: ca 30 timmar Vax: 100 % sojavax Veke: oblekt bomull Mått: Doftljus: 7 cm x 8 cm Behållare: Doftljus i klart glas 200 ml med tjock botten Förpackning: Ljuset levereras i naturfärgad, återvinningsbar box

199kr

betala med klarna

Dela: SPICE, DOFTLJUS, ELEGANCE

Kategorier , , Etiketter ,
Loading...

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SPICE, DOFTLJUS, ELEGANCE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg