Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   15% rabatt på mängder av poolkemikalier

Svenska bad spabad

Svenska bad

FYRA VACKRA ÅRSTIDER. EN SJÄLVKLARHET FÖR OSS SOM BOR I SVERIGE.

Det lätta vårregnet som spelar en trumvirvel mot trädens nyutsprungna gröna blad. Doften av solvarma jordgubbar på en trappa och skratt från plaskande barn. Höstens mättade dofter av barr och löv och dimslöjor som sakta sveper in över ängarna. Vintergnistrande snötyngda granar som dämpar ljudet av skratten, och kylan som biter i våra näsor och blir till ångande kristaller ur vår mun. Vi älskar det. Vi vill aldrig byta ut den rikedom och variation som vårt älskade Sverige bjuder på.

earl vit top spabad svenskabad
EARL
denver vit svenska bad spabad top
DENVER
vancouver vit svenska bad spabad top
VANCOUVER
dallas runt spabad svenskabad top
DALLAS
dallas runt spabad svenskabad top
DALLAS XL
spafrog

SPA FROG

SpaFrog är ett nytt och effektivt renings- och vattenvårdssystem. Den blir visserligen ingen prins när du kysser den, men den håller magiskt rent i ditt spabad. På ett riktigt enkelt sätt, det ska ju vara enkelt att bada.
SpaFrog-systemet är ett lättskött vattenvårdssystem som är speciellt framtaget för att fungera effektivt i varmt vatten. I kombination med en smart, digital poolvattenanalysator (Blue Connect), som finns som tillval. blir ditt spasystem i stort sett helt underhållsfritt.

BLUE CONNECT DIN DIGITALA BADVAKT

Blue Connect är en smart, digital inbyggd poolvattenanalysator som mäter vattenkvalitet.  Den ger dig löpande information om villket underhåll poolen behöver för att vattnet alltid ska vara rent och kristallklart. den har järnkoll på din pool helt enkelt. Du har tillgång till din poolrapport via Blue Connect Appen som du laddar ner gratis till din telefon eller surfplatta. Det allra bästaär att du sen inte behöver logga in för att hålla koll. När åtgärder krävs får du en automatiskt notiser till den enhet du valt. Enklare blir det inte.

Blue-Connect-Go
salt PNG

BÄTTRE BAD MED EN NYPA SALT

Ett saltvattenspa ger en speciell känsla, lite som att bada i havet. Vattnet känns lent och lugnande och samtidigt krispigt energigivande. Med en gnutta saltsmak på läpparna kan du förnimma saltets läkande effekt. Spabad i saltvatten kräver dessutom mindre kemikalier för att behålla badvattnet klart och rent. Samtliga modeller i Pro serien är anpassade för saltvatten.

EARL

Earl är en rymlig och mångsidig storsäljare. Här badar hela familjen tillsammans, en kan sträcka ut sig i liggloungen medan de andra fem njuter av härlig massage i sittande läge. Earl är troligtvis marknadens bäst isolerade spabad.

Manual till Tor: PDF

Uppstartsguide: PDF

Filter till Tor

earl insida svart vit
EARL KAN DU FÅ MED VIT ELLER SVART INSIDA

DENVER

Denver har två sköna ligglounger, och dessutom både vattenfall och ett stämningshöjande LED-ljus. Här njuter du till fullo med nära och kära. Ett kvalitetsbadkar som precis våra andra bad har ett välisolerat lock. Kyl drycken, duka upp tilltugget bredvid, och sjunk ned i vattnet.

Manual till Tor: PDF

Uppstartsguide: PDF

Filter till Tor

denver svart spabad vit
DENVER KAN DU FÅ MED VIT ELLER SVART INSIDA

VANCOUVER

Med Vancouvers Accu-pressure sits och kroppsformade ligglounger kan du njuta maximalt. En äkta vattenterapi som gör att du slappnar av och ökar cirkulationen i kroppen. I Vancouver finns det gott om plats. Två ligglounger och fyra sittplatser ser till att ni kan vara många som njuter i badet.

Manual till Tor: PDF

Uppstartsguide: PDF

Filter till Tor

VANCOUVER spabad svart vit insida
VANCOUVER KAN DU FÅ MED VIT ELLER SVART INSIDA

DALLAS

Runda badet Dallas blir mittpunkten i familjehänget. Gott om plats och fyllt med sköna funktioner och 33 masserande munstycken. Ett välisolerat lock och fullskummad konstruktion gör Dallas väl anpassat för det nordiska klimatet. Trappa ingår i priset.

Manual till Tor: PDF

Uppstartsguide: PDF

Filter till Tor

dallas spabad svenskabad bild

DALLAS XL

Extra rymliga Dallas XL har alla sköna funktioner som Dallas, men extra rum för ett par glada badare till. Här kan man bjuda in både farmor och farfar till ett dopp i det blå! Välisolerade lock och fullskummad konstruktion, anpassat för de nordiska klimatet. Trappa ingår i priset.

Vikt400 kg
Lock:

Extra tjock termolock

Vikt:

350 kg

Kontrollsystem:

Gecko In. Ye-5 + K500 färgdisplay

Vattenomkastare:

Ja

Luftomkastare:

Ja

Reningssystem:

Helautomatiskt

UV-rening:

Ja

Undervattenljus:

1 st

Manual till Tor: PDF

Uppstartsguide: PDF

Filter till Tor

dallas spabad svenskabad bild
Produkten har lagts till i din varukorg