Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   15% rabatt på mängder av poolkemikalier

Broadway

Inkl. spalock

Broadways kreativa sätesplacering har en terapilounge med jetstrålar från nacke till anklar, en superdjup regissörsstol med fantastisk benterapi, ytterligare ett djupt säte för total ryggterapi och ytterligare två platser i olika höjder.

Pump: One 2-SPEED (606 lpm)

Filter: ConstantClean™

Elanslutning: 230V 1 x 16A/32A eller 3 fas

Spela videoklipp

Tillval MICROSILK ®

Avslappnande
stund med MicroSilk™

Att använda MicroSilk är som att ge hela din kropp en syreansiktsbehandling. Tillval på alla Vector21 badtunnor men tvåpumps V77L, MicroSilk hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor och kan lindra symtom på vissa hudåkommor. Miljarder syremikrobubblor tränger djupt in i hudens porer och hårsäckar för att ta bort orenheter och främja blodcirkulationen och återfuktning, vilket gör din hud fräsch och föryngrad.

STARLIGHT ™

Lys upp
natten

Tillval Starlight LED flerfärgad accentbelysning tar dig till stjärnorna och bortom! Flera punkter med LED-ljus omsluter interiören under vattenlinjen och markerar utsidan i alla riktningar. Starlight ger dig möjligheten att ställa in din favoritfärgsatmosfär eller cykla genom olika färger och övergångar för avkoppling och nattunderhållning.

LYS UPP NATTEN MED STARLIGHT™

H.O.T. ZONES™

H.O.T. ZONES ™​

Kraftig
Massage

Konsten är att ge dig massage med kraft samtidigt som trycket från vattnet i jetmunstyckena ger ett behagligt tryck.
High Output Therapy™ (H.O.T. Zones) är det högflödessystem som finns i Marquis Crown serien.
Med hjälp av avancerad hydroteknik får vi vattenflödet att ge bästa möjliga massage, en teknik vi är helt ensamma om på marknaden.
När större volymer vatten leds genom vårt system kan vi effektivare massera muskelmassa och djupt liggande vävnad. Detta utan att använda ett högt tryck som kan irritera huden.

ControlMySpa™

Kontrollera ditt bad
ControlMySpa™

Med möjligheten att styra ljuduppspelning från din Crown MQTouch™ färgpekskärm, ger det valfria Bluetooth Audio System trådlös musikströmning till din Crown Collection-badtunna. Dubbla högtalare och en subwoofer hjälper dig att koppla av eller få igång festen och erbjuder de lugnande fördelarna med musikterapi.

KONTROLL MED
ControlMySpa™

JEWEL™ LED LIGHTING

JEWEL™ LED LIGHTING

Sätt färg på
Närvaron

Jewel LED-belysningsalternativet lägger till dimbara flerfärgade lysdioder till spabadets interiör, dimbara vita lysdioder till de yttre spahörnen och bakgrundsbelysning till Dynamic Flow Control-ventilen. Ställ in den perfekta stämningen och spara dina favoritförinställningar till nästa gång.

Produkten har lagts till i din varukorg