Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

AquaFinesse Spa Care Box

AquaFinesse Hot Tub Water Care box
Med en enkel dos per vecka går vår patenterade miljövänliga formula till botten av problemet genom att lösgöra biofilmen (den slemmiga hinnan), de förs sedan bort med vattnet till filtret och hindras att återbildas. Resultat, en dramatisk minskning av bakterienivån, med behov av endast en liten dos av kemi!

Även kalk, spabadets ärkefiende är ingen match för kraften av AquaFinesse.

Paktet innehåller:
2 st 2 liters flaskor med AquaFinesse lösning
1 st dispenser för långsam upplösning
1 st paket av sanitetstabletter (tri-klor)
1 st instruktionsmanual

Varje paket med AquaFinesse kommer att räcka 3-6 månader, beroende på storlek på ert spabad.

Enkel
Vattenbehandlingen i ett spabad, bubbelbad eller en pool är oftast svårt och tidskrävande. Att få pH, Alkalinitet och klor i balans är oftast en tuff uppgift för de flesta. AquaFinesse förenklar skötseln och med det spar dig värdefull tid.

Rent vatten
Vattenkvaliteten i ditt spabad, bubbelbad eller pool är enormt viktig, inte bara för hygien och säkerhetsskäl, men även för att proper skötsel förlänger livstiden på dit spabad, bubbelbad eller pool. AquaFinesse tillför en unik enastående, bevisad teknologi vilket angriper levnadsmiljön för bakterierna, och reducerar dem dramatiskt. Använd AquaFinsse en gång per vecka och njut av ett rent, kristallklart vatten, samtidigt som du motverkar åteväxt av bakterier.

Grönt och hälsosamt
AquaFinesse är miljövänligt, säker och snäll mot din hud. Den behagliga doften av AquaFinesse kommer från organisk lavendel som växer på franska landsbygden.

1.390kr

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”AquaFinesse Spa Care Box”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg