Home
Shop

Banner

Fri frakt vid order över 500:- 

tel:08-409 409 02

Loading...

Baquacil Check 3L

OBS! Endast för avhämtning från vår butik i Tyresö
Baquacil Check 3L används tillsammans med Baquacil PHMB för att uppnå extra effektiv desinficering av poolvattnet för att säkerställa badvattnets mikrobiella kvalitet och förhindra algtillväxt.

690kr

betala med klarna

Dela: Baquacil Check 3L

Loading...

Baquacil Check 3 liter används tillsammans med Baquacil PHMB för att uppnå extra effektiv desinficering av poolvattnet för att säkerställa badvattnets mikrobiella kvalitet och förhindra algtillväxt.

Levereras i dunk om 3 liter.

När du använder Baquacil i din pool är det tre huvudprodukter som skall användas: Baquacil PHMB är ett unikt klorfritt desinfektionsme­del och den viktigaste produkten i Baquacil- behand­lingen av din pool. Baquacil Check används tillsammans med Baquacil PHMB för att uppnå en extra effektiv desinficering av poolvattnet för att säkerställa badvattnets mikrobiella kvalitet. Baquacil Shock är ett oxidationsmedel som avger aktivt syre för nedbrytning av de organiska material som de badande tillför poolen. Shock tillsätts periodvis.

Bruksanvisning

Uppstart, enbart vid nytt vatten: Kontrollera att pH-värdet ligger mellan 7,4-7,6 och att alkalivärdet ligger mellan 80-120 mg/l. Tillsätt för varje 10 m3: ½ liter PHMB, 1 dl Check och 2 liter Shock. Produkterna tillsätts i vattnet var och en för sig, framför inloppsmunstyckena. Cirkulationspumpen ska gå under och efter tillsättningen.

Underhåll: En gång i veckan kontrolleras PHBM med ett Baquacil-test eller teststickor. Lämplig nivå ligger mellan 30-50 mg/l. Är nivån för låg, tillsätts ¼ liter PHMB per 10 m3 vatten. Testa samtidigt pH och justera pH-värdet vid behov. Tillsätt varannan vecka 1 dl Check och en gång i månaden, eller oftare vid hög badbelastning, 2 liter Shock per 10 m3. Observera att vid våruppstarten av poolen ska doseringen baseras på den vanliga mängden vid underhåll. Du ska alltså enbart välja doseringsinstruktionen för uppstart om du har fyllt på poolen med nytt vatten.

Varning: Baquacil PHMB får inte användas tillsammans med klor- och bromhaltiga produkter, eller tillsammans med fasta produkter med aktivt syre, koppar och silver.

Baquacil Upplev nöjet av att bada i en klorfri bassäng. Om du beslutar dig för att gå över från klorbehandling kommer du att överraskas av hur lättskött det blir med Baquacil i bassängen. Baquacil ger klart och hygieniskt poolvatten, utan klorets bieffekter. Inga hud- eller ögonirritationer, ingen blekning av hår och badkläder och ingen frätande effekt på poolen. Baquacil är långtidsverkande och kräver bara en enkel kontroll varje vecka och påfyllnad några gånger per säsong.

Sort

Baquacil

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Baquacil Check 3L”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Product has been added to your cart