Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

DELPHIN BromTab 20g 5kg

DELPHIN BromTab 20g är desinfektion med brom. 20g bromtablett som löser sig långsamt. Enkelt att dosera, då man lägger den i en brom doseringsflottör.

Dosering

DELPHIN BromTab 20g är enkel att dosera. Placera tabletten i bräddavloppet eller i en doseringsflottör. Tillsätt aldrig MultiTab 200g direkt i poolen eftersom risken för blekning är stor. Det gäller speciellt för pooler med liner. Kontrollera klor värdet var tredje dag och justera genomströmningen i bräddavloppet eller justera den flytande klorfördelaren. Det rekommenderade värdet är 1-1,5 ppm (mg/l).  Poolvattnet ska chockkloreras var 2-4 vecka, beroende på hur mycket poolen används och väderförhållandet.

Denna typ av tablett kallas ibland för veckoklor med multifunktion eftersom den är verksam i flera dagar. Hur länge tabletten är kvar i tablettform beror främst på cirkulationen i poolen. Har du hög cirkulation och vill lägga tabletten i bräddavloppet kan du klippa av hörnen på den plastförpackning varje tablett är förpackad i. Tabletten löser inte upp sig lika snabbt då och räcker längre.

2.550kr

Beskrivning

Vid sässongsstart

Tillsätt 1 tablett BromTab 20g per 20 000 liter vatten.

För kontinuerlig desinfektion

Lägg i nya tabletter när 10 % av de gamla återstår.

Tänk på säkerheten!

Förvara pool- och spakemikalier oåtkomligt för barn. Transportera och lagra kemikalier stående, i sluten originalförpackning, svalt och inte i direkt solljus.
Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformation på förpackningen innan användande.
Blanda aldrig kemikalierna, det kan leda till kraftiga reaktioner och avge farliga gaser! Väl utspätt i poolen eller spabadet kan produkterna kombineras med varandra, med de får aldrig tillsättas samtidigt.

Tänk på att vattenvård tar tid

Låt cirkulationen i poolen vara igång och vänta minst en timme mellan varje moment beroende på åtgärd. Har du problem med grumligt vatten kan det i vissa fall ta flera dygn innan poolens vatten är rent och klart igen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”DELPHIN BromTab 20g 5kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg