Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

Delphin MultiTab 20g, 1 kg

MultiTab 20g är den perfekta lösningen för att hålla din pool ren och fräsch. Dessa klortabletter är speciellt utformade för att erbjuda snabb och effektiv desinfektion med organiskt klor. Varje tablett innehåller 20 gram med 87% aktivt klor, vilket garanterar en hög kvalitet på reningen.

Förutom desinfektionen erbjuder MultiTab 20g även fördelarna av algmedel och flockningsmedel. Detta hjälper till att hålla borta alger och samtidigt förbättra vattenkvaliteten genom att binda partiklar och göra det enklare för filtrationssystemet att avlägsna dem.

Ett annat fördelaktigt drag med dessa klortabletter är att de är pH-neutralt och inte innehåller kalk. Detta minimerar risken för obalans i poolens pH-värde och förhindrar kalkavlagringar som kan vara svåra att ta bort.

MultiTab 20g är extremt lätt att dosera. Den kan enkelt placeras i bräddavloppet eller användas tillsammans med en doseringsflottör för en jämn och konstant distribution av kloret i poolen.

Gör din poolupplevelse till det bästa med Delphin MultiTab 20g. Dessa klor tabletter är den ultimata lösningen för att upprätthålla en ren och hälsosam poolmiljö.

Nyckelord: Delphin MultiTab 20g klor tabletter till pool.

265kr

Ytterligare information

Vikt 1,1 kg
Dimensioner 10 × 10 × 20 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Delphin MultiTab 20g, 1 kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg