Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

DELPHIN SPA Alkalinity Up, 1kg

Det kan vara svårt att ställa in korrekt pH-värde i ditt spabad och pH-värdet kan också variera mycket kraftigt när man tillsätter ett pH-medel. För det mesta är ett för lågt alkalinitetsvärde orsaken till de stora variationerna i pH-värdet. Genom att höja alkaliniteten med DELPHIN SPA Alkalinity Up stabiliseras pH-värdet vilket underlättar inställningen av pH-värdet. Det optimala alkalinitetsvärdet ligger mellan 80–120 mg/l.

62kr

Beskrivning

När ska du använda dig av DELPHIN Spa Alka Up?

Det kan vara svårt att ställa in korrekt pH-värde i ditt spabad och pH-värdet kan också variera mycket kraftigt när man tillsätter ett pH-medel. För det mesta är ett för lågt alkalinitetsvärde orsaken till de stora variationerna i pH-värdet. Genom att du höjer alkaliniteten med DELPHIN Spa Alka Up stabiliserar du pH-värdet vilket underlättar inställningen av pH-värdet. Det optimala alkalinitetsvärdet ligger mellan 80–120 mg/l.

Skötseln av ditt spabadsvatten börjar med test av vattenvärden. De uppmätta värdena ger dig en vägvisning om vad som behöver göras. Du testar alltid pH-värdet och desinfektionsvärdet, dvs klor, brom eller aktivt syre-värdet beroende på vilken desinfektion du använder dig av. Vi rekommenderar även att testa alkalinitetsvärdet regelbundet i ett spabad. Hur ofta man måste testa beror på hur ofta spabadet används. Vi rekommenderar dock att testa vattenvärdena i spabadet minst en gång i veckan.

DELPHIN Spa Alka Up Dosering

För att höja alkaliniteten med 10 ppm tillsätt 20g (4 teskedar) Spa Alkalinitet Upp per 1000 liter vatten. Fördela den angivna mängden av Spa Alkalinitet Upp i vattnet. Testa alkaliniteten efter 30 minuter. Vid behov dosera igen.

För att sänka alkaliniteten används Spa Sänker pH. OBS: Bemöda er inte att sänka alkaliniteten ifall ni har ett bra pH-värde, då användandet av Spa Sänker pH kommer att sänka dessa.

Höj alkalinitetsvärdet ifall det ligger under det idealiska området
80-120 mg/l. Det kommer att underlätta att dosera rätt och ger
ett mer angenämt vatten.

DELPHIN Spa Alka Up Användning

Lös först upp Spa Alkalinitet Upp i en hink med vatten. Glöm inte att fylla med vatten först! Häll sedan långsamt i lösningen längs bassängkanten eller i breddavloppet. Använd inte samma tesked för livsmedel. Blanda aldrig denna kemikalie torrt med andra kemikalier! Transportera och lagra produkten utom räckhåll för barn, stående och i originalförpackningen, kallt och mörkt.

Ytterligare information

Vikt 1,08 kg
Dimensioner 10 × 10 × 20,5 cm
Sort

Balans

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”DELPHIN SPA Alkalinity Up, 1kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg