Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

Delphin Spa Gel Cleaner, 1 Liter

Delphin Spa Gel Cleaner, 1 Liter – Alkaliskt rengöringsmedel som tar bort oljiga smutsränder. Gelformat.

178kr

Beskrivning

DELPHIN Spa Gel Cleaner är ett alkaliskt rengöringsmedel som är speciellt utformat för att ta bort oljiga smutsfläckar från ditt spabad. För att använda det, applicera gelen på fläcken och låt den verka i några minuter innan du torkar bort den. Eftersom gelen är mer effektiv än traditionella rengöringsmedel och inte läcker så mycket i vattnet, är det både högverksamt och skonsamt mot ytor.

För att använda produkten, sänk vattenytan i ditt spabad med ca 10 cm och dosera gelen på en mjuk svamp. Applicera gelen på fläcken och låt den sitta i ca 10 minuter. Torka sedan försiktigt bort fläcken med en mjuk svamp och vatten. Se till att inte få produkten i vattnet, eftersom det kan orsaka skumbildning.

För bästa resultat, försök att först ta bort fläckarna manuellt med en microfibertrasa innan du använder DELPHIN Spa Gel Cleaner. Om du ofta har problem med oljiga smutsfläckar, kan en Spa Disc hjälpa till genom att suga upp oljor och fett från vattnet.

När du använder produkten på lackade och kromade ytor, eller föremål av lättmetall, se till att testa den på en dold plats först. Produkten ska inte utsättas för höga temperaturer över 30°C eller blandas med andra kemikalier. Kompletterande medel för vattenskötsel är ofarliga att använda tillsammans med DELPHIN Spa Gel Cleaner. Förvara produkten oåtkomligt för barn, stående i sin originalförpackning, i en sval miljö och undvik direkt solljus.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Delphin Spa Gel Cleaner, 1 Liter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg