Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   15% rabatt på mängder av poolkemikalier

Loading...

Delphin Spa Hardness Up, 1kg

Använd Hardness Up för att höja kalciumhalten/hårdheten i ditt badvatten. Detta för att göra badvattnet mer skonsamt för både badande och komponenterna i spabadet. Med rätt hårdhet i vattnet får man en optimal badupplevelse och oftast lite härligare nyans på vattnet. Om vattnet är hårt finns risk för kalkutfällningar samt att vattnet i spabadet kan bli grumligt och missfärgat.

99kr

betala med klarna

Dela: Delphin Spa Hardness Up, 1kg

Loading...

När ska du använda dig av DELPHIN Spa Hardness Up (Calcium Up)?

DELPHIN Spa Hardness Up (Calcium Up) använder du för att höja kalciumhalten/hårdheten i ditt badvatten. Detta för att göra badvattnet mer skonsamt för både badande och komponenterna i spabadet. Med rätt hårdhet i vattnet får man en optimal badupplevelse och oftast lite härligare nyans på vattnet. Om vattnet är hårt finns risk för kalkutfällningar samt att vattnet i spabadet kan bli grumligt och missfärgat.

Om metalldelar korroderar i ditt spabad så är orsaken troligtvis att pH-värdet är för lågt eller har varit för lågt under en längre period. Höj pH-värdet i ditt vatten med DELPHIN SPA pH Plus till det idealiska området 7,0 till 7,4.

Användning:

Lös först upp Spa Hardness Up i en hink med vatten. Häll sedan långsamt lösningen i bräddavloppet, eller strila i lösningen direkt i spavattnet.

Dosering:

För att höja hårdheten med 10ppm, tillsätt 10g Spa Hardness Up per 1000l vatten. Fördela den angivna mängden av Spa Hardness Up i vattnet. Testa hårdheten efter 30min. Vid behov dosera igen.

Den ideala totala hårdheten är 125 – 200 mg/l. Vatten med en alltför låg hårdhetsgrad kan vara mycket aggressivt. Det finns oftast metalldelar i ditt spabad som kommer i kontakt med vatten och det är dessa som korroderar. Vattnets hårdhet bestäms huvudsakligen av mineraler i form av kalcium och magnesium. DELPHIN SPA Hardness Up tillför kalcium i vattnet och höjer på
så vis hårdhetsgraden och garanterar en jämn hårdhetsnivå i vattnet.

Vikt: 1000g.

Innehåll: Kalciumklorid 1000mg/g.

Vikt 1,1 kg
Dimensioner 10 × 10 × 20,5 cm
Sort

Balans

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Delphin Spa Hardness Up, 1kg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg