Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   15% rabatt på mängder av poolkemikalier

Loading...

Delphin Spa Klor Tabs 20g, 1kg

(1)

Delphin Spa Klor Tabs används för långtidsdesinfektion av vattnet i ditt spabad. Med fördel ska tabletterna läggas i en flottör så att utsöndringen kan regleras noggrant. Tabletten riskerar annars att smälta i okontrollerad takt, vilket kan leda till höga klorvärden.

Förpackningen innehåller 50 st tabletter.

275kr

betala med klarna

Dela: Delphin Spa Klor Tabs 20g, 1kg

Loading...

Delphin Spa Klor Tabs – den effektiva lösningen för långtidsdesinfektion av spabadsvattnet

Att ha ett eget spabad hemma är en avkopplande och skön upplevelse. Men för att säkerställa en hygienisk och frisk miljö är det viktigt att regelbundet desinficera vattnet. Detta kan enkelt göras med hjälp av Delphin Spa Klor Tabs.

Vad är Delphin Spa Klor Tabs och hur används de?

Delphin Spa Klor Tabs är en paket med 50 tabletter som används för långtidsdesinfektion av spabadsvattnet. Tabletten innehåller en kombination av klor och andra aktiva ingredienser som hjälper till att hålla vattnet friskt och rent.

För att använda Delphin Spa Klor Tabs placerar du en eller flera tabletter i en flottör. Detta gör att utsöndringen av kloret kan regleras noggrant, så att klorvärdet i vattnet inte blir för högt. Om tabletterna placeras direkt i vattnet finns risken att de smälter i okontrollerad takt, vilket kan leda till höga klorvärden.

Vad är fördelarna med Delphin Spa Klor Tabs?

Det finns många fördelar med att använda Delphin Spa Klor Tabs för desinfektion av spabadsvattnet. Här är några av de viktigaste:

  • Enkelt att använda: Du behöver inte ha någon speciell kunskap eller erfarenhet för att använda Delphin Spa Klor Tabs. Du placerar bara en eller flera tabletter i en flottör och låter dem göra sitt jobb.
  • Effektivt: Delphin Spa Klor Tabs är utvecklade för att effektivt desinficera spabadsvattnet och hålla det friskt och rent.
Vikt 1,1 kg
Dimensioner 10 × 10 × 20,5 cm
Sort

Klor

1 recension av Delphin Spa Klor Tabs 20g, 1kg

  1. Simon

    Har gjort ett flertal beställningar, alltid lika nöjd!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg