Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

(1)

Delphin Spa Klor granulat 1 KG

Snabblösande klorgranulat som används båda till kontinuerlig klorering och ckockklorering.
Smuts och bakterier hamnar i badvattnet från de som badar och från omgivningen runt omkring. För att hindra att bakterier förökar sig måste man desinficera spabadsvattnet regelbundet och ta död på alger och mikroorganismer. Desinfektionen görs med olika metoder som är baserade på klor, aktivt syre eller brom.
Både kontinuelig långtidsbehandling och regelbundna chockbehandlingar behövs. Delphin Spa Klor är ett stabiliserat klor (Di-klor) som passar perfekt för klorering av ditt vatten. Det stabiliserade kloret ger en långvarig verkan även i varmt vatten. Tänk på att bibehålla en jämn klorhalt för ett utmärkt badvatten!

179kr

Beskrivning

Så här använder du Delphin Spa Klor Granulat

  • Dosering: Vid chockklorering och efter vattenbyte: tillsätt 2-3 teskedar per 1000 liter vatten.
  • Efter varje bad: Chockklorera med följande dosering: 1 tesked per person och timme och 1000 liter vatten. Vänta 6 timmar med att bada efter en chockklorering, mät för säkerhets skull klorvärdet innan bad.

Användning:

  1. Lös först upp spa klor i en hink med vatten.
  2. Häll sedan långsamt lösningen i vattnet
  3. helst i den djupaste delen av badet.

Börja alltid poolvård med att kolla pH värdet, det ska ligga mellan 7,0 – 7,4. Gör sen en chockklorering genom att tillföra en högre dos av snabbverkande klor. Chockkloreringen är kraftigare rengöring som är nödvändig för att ta bort alla bakterier, mikroorganismer och smuts.

Tänk på säkerheten!
Pool- och spakemikalier ska förvaras oåtkomligt för barn och djur. Transporteras och lagras stående, i sluten originalförpackning, svalt och inte i direkt solljus. Läs alltid etiketten och Produktinformation på förpackningen innan användande.
Blanda aldrig kemikalierna, det kan leda till kraftiga reaktioner och avge farliga gaser! Väl utspätt i poolen eller spabadet kan produkterna kombineras med varandra, med de får aldrig tillsättas samtidigt.

Ytterligare information

Vikt 1,1 kg
Dimensioner 10 × 10 × 20,5 cm
Sort

Klor

Recensioner (1)

  1. Helene

    Mycket bra pris och snabb leverans.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg