Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   15% rabatt på mängder av poolkemikalier

Loading...

Spacare Biofilm Cleaner

Det finns över 100 meter slangar och rör i ett modernt spabad för utomhusbruk. Hålls inte dessa slangar rena från biofilmer och bakterier är det inte möjligt att upprätthålla en tillfredsställande vattenkvalitet i spabadet.

SpaCare Biofilm Cleaner är en flytande skurborste, som effektivt tar bort bakteriehaltiga biofilmer från spabadets rörledningar.

Biofilm Cleaner används 2–4 gånger om året vid byte av vatten, eller om du upplever problem med vattenkvaliteten.

OBS! Man får inte bada när SpaCare Biofilm Cleaner är tillsatt till vattnet.

369kr

betala med klarna

Dela: Spacare Biofilm Cleaner

Loading...

Bruksanvisning för SpaCare Biofilm Cleaner

SpaCare Biofilm Cleaner används för att reducera biofilm i rörsystemet för spabad/massagebad, inne och utomhus bruk.

Använding: för SpaCare Biofilm Cleaner: Fyll badet med vatten till 5-10 cm ovanför munstyckena. Det går bra att använda det vatten som redan finns i badet. Varmt vatten fungerar bäst. Ta bort filterpatronen och nackkuddarna. Öppna alla munstycken, luftskruvar och vattenfall om de är monterade. Tillsätt en hel flaska = 500 ml Biofilm Cleaner för rengöring av bad med vattenmägd av 1000-3000 l. Starta alla massagepumpar i minst 2 x 20 min. Ta bort smutsigt skum mellan varje pumpkörning. Om det bildas för mycket skum, kan luftskruvarna stängas under en tid. Om mycket smutsigt skum fortfarande bildas efter ytterligare en pumpkörning, upprepa tills smutsigt skum inte längre bildas på ytan.

OBS! Bad inte i vatten med Biofilm Cleaner.

När rengöringen är klar, töm badkaret och torka rent – använd SpaClean Spray för att få ett bättre resultat. Badet fylls på igen med rent vatten och alla pumpar startas i några minuter, varefter sköljvattnet töms igen. Montera tillbaka ett nytt elr tvättat filter och montera tillbaka nackkuddarna. Badet är nu klart att fyllas på med rent vatten och tillsätt det rengöringsmedel som du brukar använda före badet. I utomhusbadet använder man Biofilm Cleaner 3-4 gånger om året.

Vikt 0,55 kg
Dimensioner 21 × 6,3 × 6,3 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Spacare Biofilm Cleaner”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg