Startsida
Butik

Fri frakt vid order över 499 :- |   Black Friday - upp till 50% rabatt!

SunWac 9

SunWac 9 håller ditt spabad rent och väldoftande på ett enkelt och effektivt sätt. Lika effektivt som SunWac 12, fast för mindre spabad.

SunWac 9 är lillebror till SpaCare SunWac 12, som är Skandinaviens mest sålda spabadsprodukt.

Med SunWac 9 får du rent och välluktande vatten i ditt spabad.

Produkten har ett tillsatt organiskt egyptiskt mintextrakt, som ger vattnet en härlig, avslappnande doft, samtidigt som klorinnehållet i tabletten säkerställer att du badar i rent vatten.

Produkten är utvecklad i Danmark och passar till alla typer av vatten i Skandinavien.

SunWac 9-tabletterna ska bara tillsättas före och efter bad – och med en dos som beror på hur stort ditt spabad är. På det sättet slipper du tidskrävande klormätningar och besvärliga doseringsinstruktioner.

Det är wellness och renlighet i en och samma produkt.

SunWac 9-tabletterna har precis samma innehåll som SunWac 12-produkten, men är mindre och avsedda för mindre spabad med 500–1000 liter vatten.

314kr

Beskrivning

SunWac 9 Bruksanvisning:

  • Innan bad: Tillsätt 1-2 st tabletter per 500-1000 liter vatten. Om ditt spabad har en smutsavskiljare så rekommenderar vi att du placerar tabletten där när vattencirkulationen är igång. Om ditt bad saknar en smutsavskiljare placerar du tabletten direkt i vattnet. När klortabletterna placeras i spabadet rekommenderar vi på Hemson, att vattenmassagen (vattenstrålarna) ställs in på lägsta hastighet. Så fort klortabletterna har lösts upp (efter cirka 5 minuter) går det bra att bada igen.
  • Efter bad: Tillsätt 1st tablett per 500-1000 liter badvatten, för att efterdesinficera vattnet. Efter cirka 20 minuter kan man bada igen utan tillsättning av tabletter

Ytterligare information

Vikt 0,95 kg
Dimensioner 10,5 × 10,5 × 18,6 cm
Sort

Klor

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”SunWac 9”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Produkten har lagts till i din varukorg